Swatch Touch Zero One – Bratara de fitness Swiss Made

Stiam deja ca Swatch pregateste o serie de ceasuri inteligente, care vor aparea cat de curand.

Iata ca primul dintre ele a fost prezentat oficial. Se numeste Swatch Touch Zero One si este mai degraba o bratara de fitness care permite monitorizarea activitatilor fizice: iti numara pasii, iti spune catea calorii ai ars, ce distanta ai parcurs, inregistreaza forta cu care ai lovit o minge de volei sau cat de tare ai batut din palme. Normal, exista o aplicatie care poate fi instalata pe smartphone si care iti va permite vizualizarea centralizata a tuturor datelor colectate.

De asemenea, bratara Swatch Touch Zero One este rezistenta la apa. In plus, are o baterie Swatch standard care promite o autonomie de cateva luni sau chiar ani.

Ecranul este curbat si are iluminare de fundal. Interfata se manevreaza prin gesturi tactile.

Avem un videoclip oficial de prezentare.

Alte cateva poze de produs, mai jos.

Swatch Touch Zero One Swatch Touch Zero One Swatch Touch Zero One

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *