Asa arata primul ceas Huawei Watch

Ceasul inteligent Huawei Watch este chiar o surpriza placuta la acest MWC 2015 care se desfasoara in Barcelona. Iata ca a aparut deja pe internet un videoclip care ni-l arata in toata splendoarea lui. Cred ca este unul dintre cele mai aratoase smartwatch-uri de pana acum.

Este un ceas inteligent care functioneaza cu Android Wear, are un corp metalic, va fi disponibil in argintiu, auriu si negru, permite schimbarea curelei, cu una metalica sau alta din piele. Butonul de activare a ecranului se afla exact la ora 2.00. Normal, functioneaza doar cu telefoane cu Android 4.3 sau mai nou.

Are senzor de puls, altul de miscare pe sase axe si tot felul de functii pentru monitorizarea activitatilor fizice. Plus microfon pentru a comanda prin voce functiile Google. Sunt curios care este autonomia de functionare.

Are un ecran cu o diagonala de 1.4 inchi si o rezolutie de 400×400 pixeli, acoperit cu geam de safir. La interior exista un procesor Qualcomm tactat la 1.2GHz, 4GB capacitate de stocare si 512MB memorie RAM. Incarcatorul are un sistem de prindere magnetic.

O sa va las sa-l vedeti si voi, pentru ca este poate cel mai pretentios videoclip comercial al unui ceas inteligent de pana acum. Asta inseamna ca producatorii chinezi au incredere in el si ca spera sa faca o figura frumoasa in piata.

Alte cateva imagini cu Huawei Watch, in continuare.

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch

Huawei Watch

Revenim cu detalii cat de curand.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *