Lansare Samsung Galaxy S6 – Transmisia Live poate fi urmarita aici!

In jurul orei 19.30 veti putea urmari live pe internet, direct de la MWC 2015 in Barcelona, lansarea oficiala a noilor terminale Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Cine stie, poate coreenii vor lansa si alte noi gadget-uri, poate un nou ceas inteligent sau vreo bratara de fitness. Ramane sa vedem.

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate noi smartphone-uri si despre care am aflat destule informatii pana acum. Bineinteles, asteptam si impresiile de la fata locului ale reprezentantilor nostri, pentru ca am aflat ca vor fi cativa jurnalisti si bloggeri romani acolo. Sper sa le mearga netul in sala. De asemenea, sper ca anul asta sa nu mai apara review-urile pe anumite site-uri chiar in timpul desfasurarii evenimentului, nu ar fi corect fata de cei care au facut un efort sa ajunga la eveniment.

Puteti urmari live evenimentul cu pricina aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *