Alcatel Onetouch Idol 3, lansate la MWC 2015

Doua modele Alcatel Onetouch IDOL 3 au fost lansate la Mobile World Congress 2015. Nu, titlul nu e un dezacord, nu m-am molipsit de la unii concetateni ai mei…

Desi poarta acelasi nume, Alcatel Onetouch Idol 3 sunt doua smartphone-uri noi, unul de 4,7 si unul de 5,5 inchi. Cel mai mic are insa rezolutie 720p, in timp ce cel mare e 1080p. Procesoarele sunt de 1,2 GHz quad-core Snapdragon 410 (cu 1GB de RAM), respectiv 1,5 GHz octa-core Snapdragon 615 cu 2GB de RAM.

Ambele au camere principale de 13 megapixeli (dar cele frontale difera, sunt de 5 si, respectiv, 8 megapixeli) si tehnologie audio JBL. Ambele au 16GB de spatiu de stocare intern (cel mare va exista si cu 32), plus sloturi microSD care suporta pana la 128 GB.

Bateriile sunt de 2000, respectiv 2910 mAh, iar preturi inca nu se cunosc, dar sigur vor fi competitive, daca Alcatel vrea sa aiba sanse pe piata.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *