SanDisk anunta un card microSDXC de 200GB

Desi sunt producatori de smartphone-uri care renunta la sloturile microSD, asa cum a facut-o si Samsung cu noul Galaxy S6, eu consider ca un micro card care poate extinde capacitatea de stocare interna este in continuare un accesoriu absolut necesar.

Iata ca SanDisk anunta un card micro SDXC cu o capacitate si mai mare, de 200GB, adica cu 56% mai mult spatiu de stocare oferit fata de un card de 128GB. Se numeste SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, permite stocarea a pana la 20 de ore de filmari full HD si are viteze de transfer de pana la 90Mbps.

Este construit pentru utilizarea in medii cat mai diverse, astfel ca este waterproof, rezistent la socuri, la raze X sau la actiunea campurilor magnetice.

Va fi pe piata in aceasta primavara la un pret de aproximativ 400USD.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *