Mini proiector pentru telefoane si tablete cu Android, de la Lenovo

Lenovo anunta in cadrul MWC 2015 mini-proiectorul Lenovo Pocket Projector, unul facut sa se conecteze cu dispozitive portabile cu Android. Practic, poti proiecta de pe un smartphone sau o tableta orice doresti, de la poze, filme si pana la documente office, diagonala maxima a imaginii pe un perete fiind de 110 inchi.

Micutul proiector are o luminozitate de 50 de lumeni si promite imagini colorate, cu distorsiuni corectate automat. Lenovo Pocket Projector poate reda continut prin conexiune wireless via DNLA sau prin Miracast. Permite rotirea la 90 de grade pentru o afisare cat mai corecta a imaginii.

De asemenea, are incorporat si un sistem audio cu doua difuzoare, un acumulator ce ii ofera o autonomie de pana la doua ore, un spatiu de stocare intern de 32GB dar si un slot pentru carduri microSD. Practic, dupa ce ai pus documentele sau filmele pe spatiul lui de stocare intern, nici nu mai trebuie sa-l conectezi la smartphone sau tableta. In plus, este compact si usor, astfel ca poate fi purtat fara efort oriunde ai merge.

Lenovo Pocket Projector va fi disponibil din luna mai la un pret de aproximativ 249 de dolari. Chiar sunt curios sa vad cum functioneaza.

Lenovo Pocket Projector Lenovo Pocket Projector Lenovo Pocket Projector

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *