Solutie de stocare OTG cu suport microSD de la ADATA

Daca capacitatea de stocare a smartphone-ului vostru este prea mica si nu aveti nici slot pentru carduri microSD, ar trebui sa aveti in vedere o solutie pentru extinderea ei. Iar solutiile de stocare OTG – On-The-Go pot fi o varianta utila in cele mai multe dintre cazuri.

Iata ca ADATA anunta modelul OTG MicroReader care are atat port microUSB cat si unul port USB, astfel ca se poate conecta atat la smartphone-uri si tablete cat si la computere. Acestea sunt retractabile. De asemenea, ascuns in mufa USB mare se gaseste un slot pentru carduri microSD. Banuiesc ca stocarea dispozitivului se va face pe acest card microSDXC.

Va recomand sa verificati ca telefonul vostru are suport pentru OTG in caz ca vreti sa cumparati asa ceva.

Mai multe detalii despre ADATA OTG MicroReader puteti afla de pe site-ul oficial ADATA.

De mentionat ca la noi pe piata se gaseste la comercializare o solutie asemanatoare, fara slot pentru carduri dar cu o capacitate de stocare interna de 32GB.

ADATA OTG MicroReader

Vine in doua variante, una fara card, in caz ca doriti sa-l utilizati pe cel pe care il aveti, sau cu un card microSDXC cu o capacitate de 64GB.

adata_pachete

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *