Logitech G303 – Nou mouse dedicat gamerilor

Logitech anunta un nou mouse din gama Logitech G cu un nume destul de lung – Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse.

De remarcat ca acesta integreaza o tehnologie de  senzor exclusiva Delta Zero si un sistem de tensionare cu arc metalic a butoanelor principale, pentru acuratete, confort dar si performanta sporita in timpul sesiunilor de gaming. De asemenea, acesta dispune de iluminare RGB, nuantele de culoare afisate fiind personalizabile conform dorintelor proprii. Sistemul de iluminare proiecteaza lumina pe suprafata mouse-pad-ului dar poate fi si dezactivat.

Rezolutia DPI a senzorului poate fi ajustata intre valorile 200 si 12.000, astfel ca mouse-ul Logitech G303 poate oferi un nivel de sensibilitate superior. Butoanele de click stanga-dreapta au fost testate intensiv in laborator cu 20 de milioane de click-uri, acesta fiind cuantumul aproximativ realizat de un gamer profesionist care practica 10 ore pe zi, timp de doi ani.

Are nu mai putin de sase butoane programabile. De asemenea, software-ul Logitech permite calibrarea in functie de suprafata pe care functioneaza. In memoria interna poate incarca pana la trei profile de utilizare.

Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna martie 2015 la un pret recomandat de 69,99 Euro.

Mai multe informatii gasiti aici.

Logitech G303 Logitech G303 Logitech G303

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *