Comorile din Zakynthos – Time Lapse

Zakynthos este una dintre cele mai frumoase insule grecesti iar videoclipul time lapse pe care il puteti vedea mai jos reuseste sa capteze cateva dintre locurile idilice de acolo. Cine stie, daca il vizionati poate va hotarati sa mergeti acolo, daca nu ati fost deja.

Realizarea unui astfel de videoclip, un colaj de fotografii pana la urma, nu este deloc o munca usoara. Realizatorii lui au petrecut 840 de ore pe insula, au calatorit 2000 de km si au facut poze timp de 28 de zile, toate insumand un spatiu de stocare de 3TB. Ulterior au petrecut inca 380 de ore in fata calculatoarelor pentru post-procesare.

Pentru realizarea pozelor s-au folosit numai de camere dslr Canon:  Canon 6D, doua 5D Mark III, inca una 5D mark II si una 7D, plus multe lentile Canon L. Pentru controlul miscarii s-au folosit de un echipament DitoGear Multi-Axis Motion.

Frumos videoclip au facut in Zakynthos, merita urmarit.

Treasures of Zakynthos – A Timelapse Film from Maciej Tomków on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *