Android 5.1, anuntat de Google

Android 5.1 a fost anuntat de Google, asta chiar daca majoritatea utilizatorilor de Android asteapta inca un update la 5.0 (daca au norocul sa aiba un dispozitiv pe care va veni).

Noul release se numeste tot Lollipop si vine cu cateva noutati care sa faca experienta de utilizare mai buna.

Astfel, Android 5.1 (detalii in postul de pe blogul oficial Android) ofera suport mai bun pentru mai multe cartele SIM (daca dispozitivul tau are asa ceva).

Device Protection va bloca dispozitivul pierdut ori furat pana la deblocarea cu contul tau Google, chiar daca se incearca resetarea la functiile din fabrica. Functia va fi pe majoritatea telefoanelor care vor veni cu Android 5.1, dar si pe Nexus 6 si 9.

De asemenea, pentru anumite dispozitive, update-ul vine si cu HD Voice si imbunatatiri la setarile de Bluetooth si Wi-Fi.

E de asteptat ca utilizatorii de dispozitive Nexus mai noi sa aiba parte de el aproape imediat.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *