Noul MacBook – Anuntat oficial

Din punctul meu de vedere, cel mai interesant produs aratat de Apple la conferinta de ieri este noul portabil MacBook, care arata chiar foarte bine. Este extrem de subtire, doar 13.1mm grosime, este usor, cantareste doar 920 de grame, si are specificatii destul de interesante. As spune ca impune noi reguli in piata.

Noul MacBook vine cu un ecran de 12 inchi in format 16:10 cu rezolutie Retina (2304×1440 pixeli), este motorizat de noile procesoare dual-core Intel Core M tactate la 1.1GHz sau la 1.2Ghz, placa grafica Intel HD 5300, are 8GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de 256GB sau 512GB, Wi-Fi AC, Bluetooth 4.0 si USB 3.1, care ofera suport de transfer de pana la 5Gbps.

Pentru conectarea la alte ecrane veti avea nevoie de accesorii suplimentare USB-C to VGA sau USB-C to HDMI.

Tastatura are iluminare de fundal iar acumulatorul din dotare promite o autonomie de pana la 9 ore pentru navigare pe internet sau de pana la 10 ore la vizionarea de filme.

Va fi disponibil in gri, argintiu si auriu si, in functie de configuratie, va costa 1299USD sau 1599USD. Vine cu sistem de operare OS X Yosemite.

Chiar sunt curios cum se descurca noile procesoare Core M pe acest ultraportabil Apple. Cateva imagini cu superbul portabil, mai jos.

 

Noul MacBook Noul MacBook Noul MacBook Noul MacBook

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *