Olympus Stylus SH-2 – Compacta si performanta

Olympus anunta compacta Stylus SH-2, cu un design premium si caracteristici foto-video chiar interesante.

Aceasta dispune de un senzor CMOS de 1/2.3 inchi cu o rezolutie de 16Megapixeli, lentile cu zoom optic 24x (25-600mm) si o deschidere a diafragmei F/3.0-6.9, un ecran tactil de 3 inchi, capacitate de fotografiere in rafala la 11.5 cadre pe secunda si de filmare 1080/60p cu sunet stereo sau in slow motion la 120cps (1280×720 pixeli) si 240 de cadre pe secunda (432×324 pixeli).

Olympus SH-3 are un mod macro ce permite captarea imaginilor de la o distanta minima de 3cm sau de la 40cm cu zoom-ul la maxim. Are si un sistem de stabilizare performant pe 5 axe, imprumutat de la surorile mirrorless. Utilizatorii avansati vor aprecia cu siguranta capacitatea de fotografiere in format RAW.

De asemenea, nu-i lipseste modul Wi-Fi pentru transferul rapid al fotografiilor si filmarilor pe smartphone-uri si tablete, prin intermediul aplicatiei Olympus Image Share.

Bineinteles ca are o multime de moduri automate de fotografiere, utile celor care nu vor sa-si bata capul cu setari: Portrait, e-Portrait, Landscape,Interval, Sport, Indoor, Self portrait, Sunset, Cuisine, Documents, Beach & Snow, Super macro, Backlight HDR, Night capture, Night+portrait, Night scene, Fireworks, Handheld star light, Live composite. Sunt curios cat de performante sunt modurile de fotografiere de noapte.

Olympus SH-2 va fi pe piata din luna aprilie, la un pret de aproximativ 400USD.

Olympus SH-2 Olympus SH-2 Olympus SH-2 Olympus SH-2 Olympus SH-2 Olympus SH-2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.