Telekom lanseaza Unde imi e telefonul

Aplicatia “Unde imi e telefonul”, realizata de catre cei de la Telekom, dar disponibila utilizatorilor din toate retelele, e o idee simpatica, una care aduce aminte de vechile brelocuri care te ajutau sa iti gasesti cheile.

La fel ca acestea, aplicatia face ca telefonul sa raspunda cu un sunet predefinit atunci cand, de exemplu, fluieri sau bati din palme.

Cum de multe ori iti pui telefonul pe silent ca sa nu trezesti copilul (cazul subsemnatului) utilitatea ei este absolut incontestabila.

Unde imi e telefonul e o aplicatie gratuita pentru utilizatorii de dispozitive Android, putand fi descarcata aici din Google Play Store.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.