Muzica de vineri: Muse

Muzica de vineri de azi ii are ca oaspeti pe Muse, care urmeaza sa revina in curand cu un nou disc, pe nume Drone.

Noul disc Muse va fi pe piata in iunie, se poate precomanda aici si, daca aveam alte planuri pentru rubrica de azi, ele au fost anulate de auzirea piesei Psycho, primul single de pe viitorul disc.

Recunosc ca The 2nd Law, precedentul album al trupei, m-a cam dezamagit. A avut el mici momente rasarite, dar ma asteptam la mult mai mult.

Ei bine, daca e sa ne luam dupa Psycho, Muse au revenit la forma care i-a consacrat. Mie cel putin mi-a trezit din plin curiozitatea cu privire la noul album si mi-a adus aminte de o noapte de august cand, pe scena mare de la Sziget, am vazut unul dintre cele mai reusite concerte la care am ajuns vreodata.

Va invit sa o ascultam.

Si, daca e sa aleg o piesa Muse mai veche, am sa ma opresc la Uprising. Pentru ca totul e genial in piesa asta, mai ales atitudinea degajata.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *