Prestigio MultiPad Consul 7008 4G, tableta cu conectivitate 4G

Prestigio MultiPad Consul 7008 4G, prezentata recent de producator, este o tableta care propune, in primul si in primul rand, conectivitate 4G, pentru o viteza mare de conectare la internet cand nu esti prin apropierea unui hotspot WiFi.

Si asta nu e singura calitate cu care vine la pachet. Tableta celor de la Prestigio, destinata mai ales mediului de afaceri, are un ecran de 8 inchi, la o rezolutie de 1280 x 800 de pixeli.

Procesorul este unul Snapdragon 410, quad-core, la 1,2 GHz, completat de 1GB de memorie RAM.

Spatiul de stocare intern este de 8GB, dar tableta dispune si de slot de card microSD.

Sistemul de operare este Android KitKat 4.4, iar camerele sunt de 2 si 0.3 megapixeli.

Pretul la care va fi disponibila Prestigio MultiPad Consul  e de 849 RON.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

One thought on “Prestigio MultiPad Consul 7008 4G, tableta cu conectivitate 4G

  • March 13, 2015 at 7:26 pm
    Permalink

    Eu nu ii inteleg pe astia cu tabletele lor de 2 bani, lanseaza si arunca pe piata cu mizerii, gasim Nexus 7 2013 la 5 ori putere GFLOPS mai mare si rezolutie FHD si Lollipop si ce o mai urma. Astea mor cu firmware-ul de fabrica pe ele.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *