Ce gust are Austria – Time Lapse

Austria este una dintre tarile de care ne-am indragostit si in care mergem de fiecare data cu mare placere, chiar an de an daca se poate. De ce? Pentru ca ne plac peisajele superbe din Alpi, pentru ca avem ce sa vizitam, pentru ca este aproape de Romania dar si pentru ca am gasit de fiecare data oferte de cazare la preturi rezonabile.

Si, in fiecare vacanta petrecuta acolo am descoperit locuri noi, alte castele si muzee interesante, alte obiceiuri si traditii. Nu ai cum sa te plictisesti in Austria, exista oferte pentru oricine, atat pentru cei care vor sa strabata potecile de munte sau care vor sa se aventureze pe cele mai inalte varfuri, pentru cei care prefera activitatile sportive in aer liber dar si pentru cei care vor doar odihna si relaxare la baile termale.

Si inca o data mi s-a facut pofta de Austria dupa ce am vazut videoclipul time lapse de mai jos. E vremea sa ne facem planuri pentru la vara…

A Taste of Austria from FilmSpektakel on Vimeo.

Un ghid cu cele mai frumoase castele vizitate de noi in Austria si Bavaria gasiti aici. Alte idei de vacanta in Austria gasiti aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Ce gust are Austria – Time Lapse

  • March 19, 2015 at 1:46 pm
    Permalink

    How do you taste Austria?
    Greetings from Hungary 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *