Philips NTRX500 – Un sistem audio all-in-one ascuns intr-o boxa, pentru petreceri reusite

Tare sistemul asta audio all-in-one Philips NTRX500 ascuns practic intr-o boxa cu o putere de 650W si tocmai bun pentru camera unui tanar sau chiar pentru petreceri reusite.

Pentru redarea ritmurilor preferate ai la dispozitie atat un cd-player, doua porturi USB dar si un radio FM. La el pot fi conectate si alte surse muzicale prin intermediul celor doua porturi auxialiare de 3.5mm si a inca 4 conectori RCA. De asemenea, permite redarea selectiilor audio si prin conexiune wireless prin bluetooth de pe un smartphone sau de pe o tableta.

Pentru un sound optim are egalizator si nu-i lipseste functie de crossfader pentru trecerea intre doua melodii din surse diferite A si B, unde A poate fi USB-ul, conexiunea Bluetooth, CD, intrarea audio sau tunerul iar B poate fi celalalt port USB sau cealalta intrare audio auxiliara . Ce sa mai, te poti juca de-a DJ-ul pe dracia asta de sistem audio.

Are si intrari de microfon, astfel ca poate fi utilizat si pentu Karaoke. Nu uit de sistemul de iluminare LED care poate crea o adevarata atmosfera de petrecere.

De asemenea, Philips NTRX500 permite inregistrarea muzicii redata pe cd-uri, de la radio, de pe un stick USB, prin intrarea auxialiara sau chiar de la microfon, pe o memorie externa conectata la celalalt USB.

Pentru un transport facil are maner dar si roti.

Mai multe detalii despre sistemul audio Philips NTRX500 pot fi aflate de pe site-ul oficial al Philips Romania. Are un pret de aproximativ 500 de dolari.

Philips NTRX500

NTRX500_10-D3P-global-001

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *