Muzica de vineri: Butch Walker

Butch Walker este alegerea mea pentru Muzica de vineri de saptamana aceasta.

Recunosc ca, inainte de a asculta acest album, numele nu imi era familiar. Este vorba despre un domn care a ajuns relativ celebru in calitate de chitarist al trupei SouthGang, in perioada “hair metal”.

Apoi, a devenit artist solo si a si compus si, mai ales, produs pentru o gramada de alti artisti. Pe lista celor cu care a colaborat se numara Avril Lavigne, Sevendust ori Katy Perry.

Culmea, ce face el de unul singur are prea putina legatura cu zona mainstream in care se invarte cand produce. Personal, l-am descoperit cu noul sau album, “Afraid of Ghosts”, pe care sunt prezentate, la modul cel mai sincer, o gramada de stari, influentate si de moartea tatalui lui Walker cu un an inainte.

Nu e pentru orice moment, dar e un disc care mie mi-a placut si pe care il recomand. Ca o informatie interesanta, pe o piesa e Johnny Depp la chitara.

Ascultam de pe el “Bed on Fire”

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *