Vector: Ceasuri inteligente cu o autonomie de pana in 30 de zile

Iata ca incep sa apara ceasuri inteligente cu o autonomie mai de bun simt. De exemplu, compania Vector a prezentat nu mai putin de trei astfel de modele in cadrul expozitiei Baselworld care s-a desfasurat in Elvetia.

In primul rand ca noile smartwatch-uri Vector sunt compatibile cu toate cele trei sisteme de operare mobile importante: Android, iOS si Windows Phone. Ceasurile Vector au un design clasic, un ecran LCD monocrom activ permanent si vibreaza atunci cand smartphone-ul la care sunt conectate primeste o notificare.

De remarcat totusi ca nu afiseaza notificarile si pe ecranul lor, ci doar vibreaza si te anunta ca s-a intamplat ceva pe telefon. Atat.

Au accelerometru si girometru, pot fi scufundate in apa pana la o adancime de 50 de metri iar comunicarea cu smartphone-ul se realizeaza prin Bluetooth.

Normal, producatorul pune la dispozitia utilizatorilor mai multe cadrane virtuale, cu un design analog sau digital.

Ceasurile Vector sunt disponibile la precomanda cu preturi de la 229 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *