S-a stricat laptopul Toshiba? Nu-i nimic! Este reparat gratuit si primesti banii inapoi!

La decizia de achizitie a unui produs electronic, pe langa caracteristicile tehnice sau design-ul, ar trebui sa tineti cont si de perioada de garantie oferita de producator dar si de serviciile post-garantie. Degeaba v-ati luat o super-scula daca nu aveti unde sa o reparati pe garantie sau, mai rau, service-ul care se ocupa de acest gen de servicii este unul cu angajati de doi lei.

Insa Toshiba vine cu ceva nou pe piata portabilelor: daca laptopul vostru Satellite Pro, Portege sau Tecra se strica la nivel hardware in termen de un an de la cumpărare, il puteti repara gratuit la un Centru de Service autorizat de Toshiba si, in plus, veti primi si banii de achizitie inapoi. 

Inca o data, nu orice laptop Toshiba se califica pentru aceasta noua garantie Reliability Guarantee, ci numai cele din aceasta lista. Va dati seama ca este vorba de laptopuri din gama profesionala, cu preturi destul de ridicate si cu o fiabilitate pe masura. Am inteles ca toate echipamentele acestor game sunt supuse unei proceduri de testare numita Highly Accelerated Life Testing (HALT) si care simuleaza trei ani de utilizare. Numai cele care trec acest test strict indeplinesc standardele japonezilor si sunt trimise la comercializare.

Pentru a beneficia de Reliability Guarantee trebuie sa urmati trei pasi simpli.

1. Sa cumparati un laptop care beneficiaza de aceasta garantie. Lista o gasiti mai sus.

2. Sa-l inregistrati n termen de 30 de zile de la achizitionare aici: https://www.toshiba.com.ro/registration/.

3. Daca se va strica, sa completati formularul de rambursare pentru reparatia gratuita si pentru a primi banii inapoi. Formularul poate fi gasit aici: https://www.toshiba.com.ro/form/refund-claim/.

Sincer sa fiu, in locul lor nu as fi lansat un astfel de serviciu la noi in tara, pentru ca avem niste compatrioti extrem de creativi si de inventivi cand vine vorba de servicii de garantie… 😀

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *