Trei farse de 1 aprilie legate de tehnologie

E 1 aprilie, iar companiile din zona tehnologiei fac, ca in fiecare an, tot felul de farse simpatice, destinate a-i amuza pe utilizatori.

Anul asta nu a facut exceptie, chiar daca poate nu au fost la fel de inspirate glumele ca in alti ani. Cu toate acestea, trei dintre ele, toate de la nume importante, m-au facut sa rad foarte bine.

Samsung

Prima dintre ele provine de la Samsung, care s-a gandit sa se lege de propriul model Galaxy S6 Edge. Intr-o elaborata prezentare, coreenii au aratat lumii intregi editia EDGE dedicata bucatarilor, Galaxy BLADE Edge.

Acestei farse de 1 aprilie i-au fost adaugate poze, spunandu-se ca este ceramic, poate taia cu marginea diamantata, dar are si securitate KNOX – o retrage ca sa nu te tai. E de vazut in imaginea de mai us, toate detaliile despre el fiind disponibile aici.

Google

Google e campioana la farse de 1 aprilie intotdeauna si nu a ramas datoare nici anul acesta. Desi au fost mai multe, favorita mea se refera la PAC-Maps.

Aceasta functie iti permite sa joci popularul joc clasic Pac Man pe Google Maps. Daca nu ma crezi, poti afla detalii (si incerca) aici.

farse de 1 aprilie

Microsoft

Nu in ultimul rand, mi-a placut ideea Microsoft, a unui MS-DOS Mobile, numai bun pentru cei care cauta simplitate. Detalii in clip.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *