O zi frumoasa in Bucuresti

Ce vreme frumoasa a fost azi in Bucuresti. Soare, cer albastru plin de nori, pomii infloriti la fiecare colt de strada…  A venit primavara!

Desi nu prea am avut timp, am reusit sa fur cateva momente din tumultul cotidian si sa fac cateva poze cu noul Samsung Galaxy S6 Edge, pe care il utilizez de cateva zile.

SGS6 Edge este cel mai reusit smartphone de pana acum al coreenilor de la Samsung, din punctul meu de vedere. Atat din punct de vedere al design-ului cat si datorita performantelor foto si video de care da dovada.

Impresiile mele referitoare la comportamentul lui vor sosi saptamana viitoare. Pana atunci, am de gand sa-l duc si la Targul de Florii care se va desfasura in weekend la Muzeul Satului din Bucuresti. Sper sa avem parte si atunci de conditii meteo propice, desi prognozele nu o arata.

Deci, o zi cu vreme frumoasa surprinsa in cateva poze.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *