treVolo – primul sistem audio portabil de la BenQ

BenQ intra pe piata sistemelor audio portabile cu modelul treVolo, un gadget audio cu un look inedit si cu speakere cu panouri electrostatice.

Puteti reda muzica preferata de pe smartphone-uri sau tablete prin conexiune Bluetooth. In plus, treVolo are si conector auxiliar. Dispune si de iesire optica, astfel ca poate face legatura dintre telefon si un sistem audio mai performant. De asemenea, are si un port microUSB prin intermediul caruia puteti reda muzica de pe alte solutii de stocare externa.

Acumulatorul intern poate oferi o autonomie de pana in 12 ore. De remarcat ca, la transport, speakerele pot fi pliate. Atentie, nu este rezistent la apa.

Din cate stiu, speakerele cu panouri electrostatice sunt in stare sa redea un sunet clar, in special in zona inaltelor si a mediilor. Nu stau foarte bine la capitolul basi. Asa ca, treVolo este un mini-sistem audio la care va puteti bucura in special de muzica acustica, clasica, mai linistita in general. Nu este tocmai potrivit pentru genurile dance sau rock alternativ.

Are un pret de aproximativ 300 de dolari.

BenQ treVolo

Mai multe detalii puteti afla de pe pagina oficiala BenQ.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *