Dell Venue 10 7000 – Tableta cu Android si procesor Intel Atom

Dell anunta tableta de 10 inchi Dell Venue 10 7000, cu un design rafinat si tastatura aditionala. Aceasta este motorizata de un procesor Intel Atom Z3580 si 2GB memorie RAM. Capacitatea de stocare interna este de 32GB dar are si slot microSD cu suport de pana la 512GB.

Pe spate are o camera de 8Mpix iar acumulatorul are o capacitate de 7000 mAh. Ecranul de 10.1 inchi are o rezolutie de 2560×1600 pixeli iar tableta are o grosime de 6.2 inchi si cantareste 598 de grame. De remarcat ca ecranul este de tip OLED, ceea ce inseamna ca afiseaza imagini cu o paleta coloristica frumoasa.

Mai putin in zona inferioara, unde puteti observa acel cilindru pe care au fost amplasate difuzoarele sistemului audio. De asemenea, tot prin intermediul lui poate fi atasata tastatura suplimentara. Sper ca sistemul audio sa se auda bine.

Dell Venue 10 7000 vine cu sistem de operare Android si costa aproximativ 500 de dolari. Tastatura poate fi achizitionata separat la un pret de 130 de dolari. Va fi pe piata americana de luna viitoare. Nu prea cred sa o vedem pe la noi in tara prea curand.

Dell Venue 10 7000Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *