Huawei Ascend P8 – Arata bine!

Huawei Ascend P8 va fi anuntat oficial in data de 15 aprilie. Iata ca pe net a aparut deja prima imagine cu acesta, despre care pot spune acum ca arata chiar foarte bine, are alura unui terminal premium, cu o carcasa din sticla si aluminiu. Interesanta si noua interfata cu icon-uri aurii pe care ne-o propune compania chinezeasca. Dupa cum se vede, este si foarte subtire, carcasa avand o grosime de numai 6.4mm.

Si detaliile tehnice ale lui Huawei Ascend P8 sunt deja cunoscute: procesor cu opt nuclee HiSilicon Kirin 930, 3GB memorie RAM, 32GB capacitate de stocare interna, slot pentru carduri microSD, camera principalade 13MPix si inca una frontala de 8 Megapixeli. Pretul lui va fi in jurul a 500 de dolari.

Din cate am inteles, P8 va fi insotit de un model mai ieftin, Huawei Ascend P8 Lite, care va avea un procesor Kirin 620, 2GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 16GB, slot pentru carduri, camera tot de 13MPix si o alta dispusa frontal cu o rezolutie de 5Mpix.

Chiar sunt curios ce noutati ne mai poate aduce evenimentul oficial de lansare, care se va desfasura in Londra.

Via.

Huawei Ascend P8 Lite
Huawei Ascend P8 Lite
Huawei Ascend P8
Huawei Ascend P8

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *