ASUS VivoWatch – Nou ceas inteligent, cu o autonomie mai buna

ASUS Zenwatch este un ceas inteligent care arata chiar foarte bine. Insa are o problema, anume autonomia de maxim doua zile de utilizare. De altfel o neajuns comun pentru toate smartwatch-urile cu Android Wear.

Iata ca taiwanezii si-au insusit aceste critici si vor lansa la Milano un nou ceas inteligent, care se lauda cu o autonomie de pana in 10 zile. Se numeste ASUS VivoWatch, are un corp din otel inoxidabil rezistent la apa si la praf (conform IP67), nu-i lipseste un senzor de puls sau functie de monitorizare a calitatii somnului. Normal, va dispune si de alte functii pentru monitorizarea activitatilor fizice.

Cu o autonomie atat de buna, ma gandesc ca nu va avea sistem de operare Android Wear, ci unul proprietar. De ce nu, poate ca va fi compatibil cu toate cele trei sisteme de operare mobile importante: Android, iOS si Windows Phone. De asemenea, pare ca ecranul este unul care afiseaza informatii permanent, fara sa intre in stand-by. Poate fi unul bazat pe tehnologie e-ink color? Ramane de vazut.

Arata bine, pare subtire si usurel, comod de purtat. Vad ca permite schimbarea curelei. De asemenea, ma astept sa aiba un pret mai bun decat cel al lui ZenWatch.

Cred ca vom afla noi informatii cat de curand despre acest ASUS VivoWatch.

ASUS VivoWatch

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *