Olympus Stylus 1s – Noua compacta performanta

Vad ca pe site-ul Olympus Romania si-a facut aparitia noua camera foto Olympus Stylus 1s, cu un look usor retro, mostenit de la mirrorless-urile OM-D,  si specificatii chiar interesante, care o claseaza intre compactele de top.

De exemplu, aceasta are lentile cu zoom optic 10.7x (28 – 300 mm) si diafragma constanta f/2.8 pe toata plaja de zoom. In jurul obiectivului are un inel care permite controlul manual al camerei si nu-i lipseste un vizor electronic, util in special in zilele insorite si pentru o incadrare mai exacta a scenei de fotografiat. Are si ecran tactil de 3 inchi rabatabil care permite abordarea unghiurilor dificile sau stabilirea unei pozitii mai confortabile la filmare. Normal, nu-i lipseste functia de declansare la atingerea lui.

Alte specificatii ale camere Olympus Stylus 1s:  senzor BSI CMOS de 1/1.7 inchi cu o rezolutie de 12Mpix, sistem de focalizare in 35 de puncte, focalizare macro de la 5cm, plaja ISO 100-12800, timp minim de expunere 1/2000s, rafala cu 7 cadre pe secunda, filmare 1080p/30fps.

Nu-i lipseste un modul Wi-Fi, bun atat pentru transferul rapid al fotografiilor pe smartphone-uri sau tablete, dar si pentru vizualizarea in timp real si controlul de la distanta al camerei.

Specificatiile complete ale camerei Olympus Stylus 1s pot fi aflate de pe site-ul Olympus Romania.

Olympus Stylus 1 Olympus Stylus 1

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *