Virb XE – Noua camera de actiune de la Garmin, plina de senzori

Noua camera de actiune Garmin VIRB XE este in stare sa filmeze la rezolutie 1080p cu 60 de cadre pe secunda, sa faca poze de 12 Megapixeli si poate fi scufundata pana la o adancime de 50 de metri fara a fi nevoie de o carcasa de protectie. Este capabila sa capteze video si la rezolutii 1440p/30fps, 720p/120fps sau 480p/240fps.

De asemenea, este echipata cu sistemul G-Metrix care are tot felul de senzori pentru monitorizarea trecerii timpului, al distantei parcurse, al altitudinii sau fortelor gravitationale. Practic, impreuna cu videoclipurile la o calitate foarte buna, sunt captate si tot felul de informatii despre traseu sau despre efortul facut pentru a-l parcurge, fie ca te afli in aer, pe sau in apa, pe o bicicleta, motocicleta sau intr-o masina.

Impreuna cu accesorii suplimentare, G-Metrix poate capta si pulsul, temperatura, viteza, cadenta de pedalare, adancimea in apa, viteza vantului si unghiul din care bate sau, cu unul bluetooth OBD-II, poate indica cuplul, viteza, viteza de rotatie a arborelui cotit al motorului, nivelul de combustibil sau forma traseului.

Garmin Vibe XE are mod de captura time lapse si poate fi controlata de la distanta atat cu o telecomanda dedicata, cat si prin intermediul smartwatch-urilor sau a unor dispozitive de navigatie Garmin.

Are Wi-Fi dar si Bluetooth care permit conectarea la dispozitive portabile. Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial Garmin.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

 

 
Garmin Virb XE are un pret de aproximativ 400 de dolari.

Garmin Vibe XE

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Virb XE – Noua camera de actiune de la Garmin, plina de senzori

  • August 18, 2015 at 11:44 pm
    Permalink

    Ar mai fi de mentionat un mare plus, faptul ca ne mai existand conceptul de carcasa, ea poate fi incarcata direct acolo unde este montata. Exemplu: pe bicicleta poate fi legata usor la o baterie externa si timpul de filmare creste de la 2 ore la 6-7 ore, mai ales ca dupa ultimul update suport microSD de 128 gb 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *