Find My Phone, direct in cautarea Google

Functia Find my phone a telefoanelor Android, care iti permite sa iti localizezi cu usurinta smartphone-ul sau tableta, e de acum disponibila si direct din motorul de cautare Google.

Pana acum, era necesar sa accesezi o pagina – cea a Android Device Manager, iar acolo aveai acces la functie.

Acum, ajunge sa scrii cuvintele Find my phone pe Google, iar locatia iti va fi afisata (ti se va cere sa reintroduci parola). Mai mult, poti sa dai clic pe Ring, iar telefonul va suna, facand ca gasirea lui sa fie infinit mai simpla (mai ales atunci cand l-a ascuns copilul pe undeva).

Din cate am vazut, daca pagina Google e in franceza sau engleza, functia merge deja. In cea in romana, inca nu, dar banuiesc ca va fi implementata in curand.

Noutatea a fost anuntata pe Google+ de companie.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *