Google Chrome pe XP, updatat doar pana la finalul anului

Google Chrome nu va mai primi update-uri pe Windows XP dupa finalul acestui an, anunta compania pe blogul dedicat browserului.

Daca utilizatorii de Windows XP mai au nevoie de alt semnal cu privire la faptul ca nu e sanatos sa utilizezi in continuare un sistem de operare vechi de 14 ani, probabil ca acesta e. Suportul de la Microsoft nu mai este de multa vreme, iata ca si Google o apuca pe exact aceeasi cale (absolut justificata).

De altfel, in post se si spune ca e din ce in ce mai greu sa oferi o experienta sigura de navigare atunci cand exista pericolul infectarii cu malware si virusi. De altfel, ideea era ca suportul sa fie oprit in aprilie 2015, dar Google a decis sa il extinda pana la finele anului, totusi.

Sfatul companiei este sa treci la un nou sistem de operare, daca inca esti pe XP.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *