Sony Xperia Z4 – Anuntat oficial in Japonia

Sony anunta oficial in Japonia noul smartphone Sony Xperia Z4, cu un corp din aluminiu si sticla a carui grosime nu depaseste 6.9mm. Ca si modelele precedente, Sony Xperia Z4 este rezistent la apa si la praf, fiind certificat IP68. Terminalul are o greutate de 144 de grame. Din punct de vedere al design-ului nu difera mai deloc de modelul precedent, Sony Xperia Z3.

La partea de specificatii, noul smartphone suna in felul urmator: ecran de 5.2 inchi cu rezolutie full HD (1920×1080 pixeli), procesor cu opt nuclee pe 64 de biti Qualcomm Snapdragon 810 (2.0GHz / 1.5GHz), 3GB memorie RAM, stocare interna de 32GB, expandabila prin carduri microSDXC cu o capacitate de pana la 128GB, acumulator de 2930mAh si sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Bineinteles, este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri la capitolul foto-video. Are  un senzor Exmor Rcu iluminare din spate de 1/2.3 inchi si o rezolutie de 20.7Mpix, capabil sa inregistreze video 4K (2160p), full HD 60fps (1080p) /full HD 30 fps (1080p) / HD (720p) /VGA (480p). Normal, camera dispune de sistem de autofocus si de sistem de stabilizare electronic.

De asemenea, frontal dispune de o camera foto cu senzor Exmor R cu o rezoluti de 5 Mpix, si ea capabila sa inregistreze videoclipuri la rezolutie full HD.

Chiar sunt curios daca la acest model s-au rezolvat problemele camerei foto; ma refer la cele legate de oprirea brusca a aplicatiei dupa cateva minute de filmare.

Sony Xperia Z4 va fi disponibil in patru culori: White, Black, Copper, Aqua Green. Va fi pe piata candva in vara. Inca nu am aflat detalii legate de pret.

Sursa.

Sony Xperia Z4 Sony Xperia Z4

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *