LG G4 – Focus pe functiile foto-video

Functiile foto-video sunt printre cele mai importante caracteristici ale unui smartphone, alaturi de calitatea afisarii ecranului, de rafinamentul constructiei, de performantele hardware, capacitatea de stocare interna sau chiar de posibilitatea extinderii acesteia. Daca un smartphone nu poate oferi rezultate foto-video de calitate, atunci cu siguranta ca nu se va bucura de succes, degeaba este cel mai aratos si cu cea mai metalica carcasa din bransa.

LG G3 este unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale anului trecut la acest capitol. Doar v-am aratat poze facute cu el in vacanta si chiar in Legoland Germania. Anul asta, Samsung Galaxy S6 Edge m-a impresionat placut din acest punct de vedere. Am facut chiar niste poze reusite cu ajutorul lui la Targul de Florii.

Din cate am inteles, si Huawei P8 face niste poze reusite (ramane sa verific personal acest lucru, cat de curand). Iar LG G4, care va fi lansat peste o saptamana, va impresiona si el prin calitatea pozelor si filmarilor, in orice conditii.

Cel putin asa inteleg din videoclipul de promovare realizat cu ajutorul unui fotograf profesionist. LG G4 are o camera cu lentile luminoase (F/1.8), stabilizare optica, in stare sa realizeze fotografii cu o paleta coloristica naturala si un nivel scazut al zomotului de imagine, are moduri automate care detecteaza precis scena de fotografiat dar si o aplicatie care permite controlul manual, cu un timp maxim de expunere de 30 de secunde.

Videoclipul cu pricina, in continuare.

S-ar putea sa am o dilema in alegerea smartphone-ului potrivit pentru vacanta. Mai am timp doar doua luni sa ma hotarasc. Oare cu ce voi poza Alpii in vara asta? Voi ce spuneti?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

7 thoughts on “LG G4 – Focus pe functiile foto-video

 • April 21, 2015 at 8:15 pm
  Permalink

  Iar in Alpi? Nu te-ai saturat? iPhone 6 Plus!

  Reply
  • April 21, 2015 at 8:19 pm
   Permalink

   :)) Nu ma voi satura niciodata de Alpi. Acolo imi place cel mai mult. Cat despre iPhone 6 Plus, sa stii ca pe mine nu m-a convins. In schimb SGS6 Edge mi-a placut tare. Face niste poze misto. Ramane sa vad si LG G4 dar si Huawei P8 cum se misca.

   Reply
 • April 22, 2015 at 9:38 am
  Permalink

  Si in ce zona mergi anul asta?

  Reply
  • April 22, 2015 at 9:47 am
   Permalink

   in Tirol… am de acoperit niste zone pe care nu le-am mai batut pana acum. Sper sa ajung si prin Dolomiti un pic.

   Reply
 • May 31, 2016 at 10:18 am
  Permalink

  pe cand un review cu LG G4? ma intereseaza partea foto in special. Imi place siteul tau ca ai multe foto facute cu telefoanele cu care faci review-uri.

  Reply
  • May 31, 2016 at 12:29 pm
   Permalink

   lg g4 a fost anul trecut. sorry, nu l-am avut atunci.

   Reply
  • May 31, 2016 at 12:33 pm
   Permalink

   si da, imi place destul de mult sa pun in evidenta camerele foto ale telefoanelor pe care le utilizez… e un hobby sa zicem…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *