TP-Link M7350 – Router portabil cu suport 4G

TP-LINK anunta M7350, un router portabil cu suport 4G, in stare asigure viteze de download de pana la 150Mbps (50Mbps upload). Dupa introducerea unei cartele SIM 4G se creeaza automat un hot spot la care se pot conecta atat laptopuri, cat si smartphone-uri, tablete sau alte device-uri cu placa de retea Wi-Fi. Conexiunea creata poate fi partajata cu pana la 15 dispozitive. Functioneaza atat in banda de 2.4Ghz cat si in cea de 5GHz.

Router-ul M7350 are un acumulator intern de 2550mAh care promite o functionare timp de 10 ore, la capacitate maxima, si 600 de ore in standby. Permite incarcarea directa de la un laptop sau de la priza.

In plus, acesta are slot microSD cu suport de pana la 32GB, astfel ca permite si partajarea in reteaua creata a fisierelor.

Este un dispozitiv util celor care vor sa partajeze o conexiune 4G cu mai multe dispozitive, oriunde s-ar afla.

Noul router va fi prezentat in premiera la DreamHack Bucharest 2015, urmand sa fie disponibil in oferta magazinelor de la sfarsitul acestei luni.

TP-Link M7350 TP-Link M7350

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *