Dreamhack 2015 – Se desfasoara in acest weekend in Bucuresti!

Dreamhack 2015, unul dintre cele mai misto evenimente dedicate sporturilor electronice, incepe maine la Bucuresti. Se desfasoara pana duminica la Sala Polivalenta iar biletul de intrare costa 20 de lei vineri, 40 de lei sambata si duminica. Abonamentul pentru cele trei zile costa 60 de lei.

Vizitatorii ii vor putea vedea in actiune pe unii dintre cei mai buni gameri din lume, care se vor intrece pentru premiile in valoare totala de 250.000 de dolari. La Dreamhack 2015 se vor desfasura patru turnee internationale si cinci nationale de PGL CS:GO, Heroes of the Storm, Dota 2 dar si Minecraft, League of Legends sau Hearthstone.

Normal, veti putea admira in cadrul evenimentului si o multime de personaje Cosplay. Chiar sunt curios ce costume noi si interesante voi vedea acolo, sperand ca voi avea timp sa ajung.

De asemenea, veti avea ocazia sa vedeti cele mai noi gadget-uri de gaming de la producatori importanti in domeniu. La ASUS veti putea testa noul laptop de gaming ASUS ROG G751, sistemul de gaming ASUS ROG G20, alte sisteme puternice de gaming care incorporeaza placa video Poseidon GTX 980 sau placi de baza Maximus VII Formula, monitoarele ROG Swift si o multime de accesorii de gaming ROG.

Tot la ASUS se vor desfasura concursuri de cosplay dar si tombole cu premii interesante, cum ar fi rucsacul ROG Nomad sau mouse-ul GX1000.

De asemenea, veti putea vedea cele mai noi produse HyperX, cum ar fi SSD-uri, mouse pad-uri sau casti de gaming. In zona dedicata HyperX veti putea participa la concursuri de Dota 2, League of Legends si Heroes of the Storm.  Veti avea sansa sa castigati casti, mousepad-uri sau chiar stick-uri de memorie de 16GB.

Tot la Dreamhack 2015 veti putea admira accesorii de la Mad Catz, Thrustmaster sau Natec Genesis.

Asa ca, daca aveti putin timp liber si va plac jocurile pe calculator, nu ar fi rau sa treceti pe acolo.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *