Samsung pregateste un ceas inteligent cu ecran rotund

Din punctul meu de vedere, cele mai reusite smartwatch-uri la capitolul functionalitate sunt cele marca Samsung. Desigur, inca au probleme la capitolul autonomie, ca mai toate ceasuri inteligente, insa consider ca sunt mai practice decat modelele cu Android Wear.

Pe de alta parte, din punct de vedere al design-ului exterior sunt alte ceasuri inteligente care au captat atentia publicului larg; as aminti de un Huawei Watch sau de un LG Watch Urbane, ambele cu ecran rotund, ambele cu un look apropiat de cel al ceasurilor clasice.

Asa ca, era normal sa ne asteptam si la un ceas inteligent cu ecran rotund de la Samsung, poate chiar unul cu aspect clasic. Coreenii anunta ca a 7-a generatie de smartwatch-uri Samsung este pe drum si, dupa cum se vede din imaginea de mai jos, acestea vor avea cu siguranta si modele cu ecran rotund. De asemenea, coreenii solicita ajutorul dezvoltatorilor pentru creearea unor aplicatii exclusive. Acestia vor avea la dispozitie cat de curand un SDK pentru dezvoltarea acestora. Banuiesc ca noile ceasuri Samsung vor fi tot pe platforma Tizen.

Nu au anuntat cu exactitate cand vor lansa pe piata aceste ceasuri cu ecran rotund, insa ma astept sa fie prezentate oficial spre sfarsitul verii, poate chiar la IFA Berlin 2015.

Sursa.

Samsung Gear teaser

Ce as dori eu de la viitorul ceas inteligent Samsung?

1. Ecran rotund, normal.

2. Un design clasic.

3. Sa permita schimbarea curelei.

4. Sa aiba o autonomie de cel putin 5-7 zile.

5. Sa fie rezistent la scufundarile in apa.

6. Sa aiba geam rezistent din safir.

7. Sa fie compatibil cu orice marca de smartphone si cu orice sistem de operare.

8. Sa aiba un ecran activ permanent.

Ar mai fi ceva de adaugat?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *