Cosplay la Dreamhack 2015

Mare aglomeratie la Dreamhack 2015, cea mai animata editie de pana acum din punct de vedere al fluxului de vizitatori. Cel putin asta este impresia pe care mi-a lasat-o mie toata agitatia de acolo.

Si, ca si la editiile precedente, am intalnit o multime de personaje Cosplay defiland printre vizitatori. Nu cred ca au timp sa se plictiseasca. Pe de o parte pentru ca o multime de vizitatorii vor sa faca poze cu ele. Pe de alta pentru ca mai toate firmele participante la eveniment organizeaza concursuri speciale pentru ele, cu premii destul de atractive. ASUS are un concurs pe Facebook exclusiv pentru Cosplay dar am vazut o multime de concurenti si la Logitech si TP-Link.

Cateva imagini cu cele mai interesante personaje Cosplay intalnite de mine la Dreamhack 2015, in continuare. Sper sa mai fac si maine cateva poze.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Cosplay la Dreamhack 2015

  • April 28, 2015 at 11:09 pm
    Permalink

    slabuta miscarea anul asta…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *