Lenovo K80 – Concurent direct cu ASUS Zenfone 2 (si extrem de asemanator)

ASUS Zenfone 2 este primul smartphone cu 4GB memorie RAM, asa ca nu a trecut neobservat printre pasionatii de tehnologie. Iata ca acum are un rival de la Lenovo, chiar o copie aproape fidela, cu exceptia butoanelor de ajustare ale volumului, care la ASUS sunt dispuse sub camera foto principala (ca la smartphone-urile LG).

Daca nu ma credeti, haideti sa vedem configuratia lui Lenovo K80: ecran de 5.5 inchi cu rezolutie full HD, procesor quad-core Intel, 4GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 64GB, camera principala de 13MPix.

Fisa tehnica a lui Zenfone 2 suna in felul urmator: ecran de 5.5 inchi cu rezolutie 1080p,procesor pe 64 de biti Intel Atom Z3580 tactat la 2.3Ghz, 4GB memorie RAM, 16/32/64GB capacitate de stocare interna, camera principala de 13MPix.

Daca la capitolul hardware asemanarile nu sunt tocmai atat de importante, pentru ca vor aparea si alte smartphone-uri cu fise tehnice asemanatoare cat de curand, in schimb din punct de vedere al design-ului parca sunt ca doua picaturi de apa, revin, cu exceptia pozitionarii butoanelor de ajustare ale volumului. In schimb, chiar si grila difuzorului de pe spate este asemanatoare.

In schimb, modelul Lenovo K80 are stabilizare optica si un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, pe cand ASUS Zenfone 2 are o baterie de 3000 mAh. De asemenea, Lenovo K80 este mai subtire (8.5mm fata de 10.9mm) si are un pret mai mic (290 dolari fata de 314 dolari, pretul modelului ASUS).

In orice caz, ambele terminale promit un comportament foarte bun. Ramane sa le vedem pe ambele, pentru a ne forma o opinie concludenta asupra lor.

Via. 

Lenovo K80

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *