Sony Xperia C4: noul specialist selfie

Sony Xperia C4 este urmasul lui C3, anuntat anul trecut, despre care spuneam atunci ca arata cum si Sony a dat in boala selfie. Iata ca el are acum si un urmas pe masura, pe nume Sony Xperia C4.

Noutatea pastreaza camera de 5 megapixeli wide-angle dedicata imaginilor selfie si are si o camera principala de 13 megapixeli la bord.

Apoi, ecranul este unul Full HD de 5.5 inchi (anteriorul model avea unul 720p).

Procesorul folosit este unul pe 64 de biti, octa-core MediaTek (MT6752), caruia ii sare in ajutor o memorie RAM de 2GB. Spatiul de stocare pus la dispozitie pentru a stoca fisiere este de 16GB, dar nu lipseste slotul microSD, iar bateria e de 2600 mAh.

Mai jos, un mic clip de prezentare.

Sony Xperia C4 urmeaza a fi de gasit in variante single si dual SIM din iunie.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

One thought on “Sony Xperia C4: noul specialist selfie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *