Overmax Vertis 1810 Kern, un telefon rezistent la orice

Overmax Vertis 1810 Kern este un aparat dintr-o categorie tot mai rar intalnita – cea a telefoanelor non-smart, destinata doar apelurilor si catorva functii de baza, fara prea multa bataie de cap, dar care rezista la medii dintre cele mai dure.

Astfel, aparatul celor de la Overmax dispune de protectie IP67, astfel ca un santier sau un alt loc de munca cu conditii vitrege nu ar trebui sa ii puna prea mari probleme, asa cum nu ar trebui sa o faca nici praful sau apa.

Overmax Vertis 1810 Kern este un aparat dual SIM, iar dotarile sunt la fel de spartane cum te-ai astepta: ecran de 1,8 inchi la 128 x 160 de pixeli, spatiul de stocare intern fiind de numai 32 MB (extensibil insa prin card microSD).

Cum camera este de 0.3 megapixeli (probabil utila doar pentru cate un instantaneu) si cum telefonul nu prea are ce stoca, dincolo de contacte, spatiul ar trebui sa fie destul. Pentru un pic de relaxare, ai si un radio FM.

In aceste conditii, bateria de 1200 mAh ar trebui sa te tina destul de bine, pana si daca folosesti lanterna incorporata.

Interesant va fi de vazut cat de mult poate fi “brutalizat” de proprietar fara a pati nimic. Costa 229 RON, un pret care il face cat se poate de interesant.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *