Philips OTT2200 – All-in-one cu pickup si design retro, facut de Gibson

Daca nu stiati, Philips a vandut inca de anul trecut Woox Innovations, compania care se ocupa in special de productia de sisteme audio. Cumparatorii sunt americanii de la Gibson Innovation, parte a companiei Gibson Brands Inc, de altfel una dintre cele mai cunoscute in domeniul muzical.

Iata ca astazi anunta cateva sisteme audio interesante care vor fi disponibile si pe piata romaneasca. Cel mai cool si mai atragator este cu siguranta pick-up-ul Philips OTT2000, cu un design retro inspirat de modelul Philips AG4131 din anul 1965.

Normal, noul pickup Philips incorporeaza tehnologii actuale, de adevarat sistem audio all-in-one. De exemplu, permite salvarea melodiilor de pe discurile de vinil pe suport USB in format MP3, are platan echilibrat dinamic, radio FM digital si conexiune bluetooth pentru redarea muzicii din surse externe.

De asemenea, nu-i lipsesc un cd-player, un conector auxiliar de 3.5mm sau un sistem audio stereo cu o putere de 4W. Are si iesire pentru casti, in caz ca doriti sa-l conectati la un sistem audio mai pretentios.

In plus, Philips OTT2200 nu este deloc scump, costa aproximativ 700 de Lei.

Revin cu detalii, poate si cu un test, cat de curand.

Philips OTT2200

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *