Snake Rewind, noua varianta a celebrului Snake

Snake Rewind este numele pe care il va purta noua varianta a uneia dintre cele mai mari obsesii cu care s-au confruntat vreodata utilizatorii de telefoane mobile, celebrul joc Snake.

Nu cred ca este utilizator de Nokia mai vechi care sa nu fi injurat jocul Snake la un moment dat si sa nu il fi injurat din toate puterile. Snake avea un oarecare talent de a deveni tot mai frustrant pe masura ce avansai.

Ei bine, Snake Rewind este varianta noua, destinata smartphone-urilor Android, si promite sa fie la fel de frustranta interesanta.

Jocul urmeaza a iesi pe 14 mai, va fi gratuit (desi va avea in-app purchasing) si va oferi, printre altele, grafica si muzica noua, fructe speciale si 10 nivele.

Clipul video de mai jos ar trebui sa fie destul de elocvent:

Detalii pe larg sunt disponibile aici, pe pagina dezvoltatorului.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

2 thoughts on “Snake Rewind, noua varianta a celebrului Snake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *