Samsung Galaxy S6 de la Telekom, cu bilet la Robbie Williams

Samsung Galaxy S6 este disponibil acum la telefon ca parte a unei oferte speciale. Astfel, daca achizitionezi intre datele de 8 mai si 5 iunie un Samsung Galaxy S6 sau S6 Edge cu abonament Telekom, primesti la pachet automat si doua bilete la concertul Robbie Williams de pe 17 iulie.

Cei de la Telekom vad ca au preferat formularea “concertul anului” dar, fiind mentionata data de 17 iulie, e destul de clar la ce se face referire (de altfel se vede si in imaginea folosita pentru campanie, pe care o vezi mai sus). Indiferent de formulare, e cu siguranta o idee buna, mai ales daca oricum iti doreai sa achizitionezi telefonul.

Detalii despre campanie poti afla accesand pagina ei, aici.

Prin amabilitatea celor de la Telekom testez si eu zilele acestea tot un Samsung Galaxy S6, despre care vei afla mai multe in perioada care urmeaza.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *