Tinutul Navarrei intr-un frumos videoclip time lapse

Va prezentam un frumos videoclip time lapse realizat in tinutul Navarrei, aflat in nordul Spaniei, foarte aproape de granita cu Franta. Parte a unui fost regat, Navarra este o zona care merita cu siguranta vizitata, atat pentru peisajele frumoase din Pirinei, cat si pentru orasele si castelele sale medievale sau, de ce nu, pentru a vedea coride. De asemenea, este o zona cunoscuta pentru culturile de vita de vie dar si pentru experientele culinare.

Videoclipul a fost realizat cu camere foto Sony A37, A850, A7R si diferite lentile Sony si Minolta. Pe cuprinsul lui puteti vedea  o multime de peisaje superbe din Pirinei.

Enjoy.

NAVARRE, THE LAND OF LIGHT – TIMELAPSE (2015) from Iñaki Tejerina on Vimeo.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *