Adata Aura – Schimba culoarea becului prin Bluetooth

Iata ca si banalele becuri devin inteligente. Am vazut deja becul Sony cu o mini-boxa incorporata, acum va prezentam Adata Aura, un bec LED caruia ii poate fi schimbata culoarea dupa bunul plac.

Interesant este ca acesta permite schimbarea culorii emisiei luminoase prin intermediul tehnologiei Bluetooth. Practic, instalati o aplicatie pe smartphone si prin intermediul acesteia puteti controla culoarea becului Adata.

In plus, puteti seta orice culoare din spectrul RGB (16 milioane de nuante) aveti chef, in functie de dispozitia pe care o aveti sau, de ce nu, in functie de stilul de amenajare al camerei in care sunt utilizate astfel de becuri.

De mentionat ca aplicatia permite controlul a pana la 64 de becuri. In plus, poate Adata Aura poate fi utilizat in rol de ceas desteptator, aprinzandu-se intr-o anumita culoare, aleasa de voi, la ora setata in aplicatia de smartphone.

Chiar sunt curios cat poate sa costa un astfel de bec.

Mai multe detalii despre Adata Aura puteti afla de pe site-ul oficial Adata.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *