Sony: Bec LED cu difuzor Bluetooth

Un bec LED care contine un difuzor Bluetooth este o noua idee a celor de la Sony, produsul fiind deocamdata de gasit numai in Japonia.

Ideea e ca astfel vei putea sa asculti cu usurinta muzica in locuri unde ar fi mai greu sa pui un difuzor – de exemplu, banuiesc ca o fi perfect pentru o cina romantica, cu niste viori in fundal.

Sau poate ca te amuza ideea ca lampa din dormitor sa iti cante piesele preferate. Oricum, e controlabil printr-o aplicatie de smartphone, existand si o telecomanda.

De costat, va costa 23880 de yeni, adica vreo 200 de dolari americani. Va fi disponibil din 23 mai, dar inca nu se stie daca va ajunge si in Europa. Recunosc ca mi s-ar parea interesant sa testez asa ceva…

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *