Salbaticele de la HyperX

HyperX, divizie a companiei Kingston, anunta disponibilitatea in Romania a unitatii de stocare SSD HyperX Savage, cu un procesor Phison S10 cu 4 nuclee si care promite o performanta foarte bune la citirea/scrierea datelor. De altfel este cel mai rapid SSD bazat pe tehnologia SATA din gama HyperX, avand viteze de transfer de pana la 560MB/s la citire si de pana in 530MB/s la scriere.

De ce sa nu o recunosc, arata si foarte bine, avand o carcasa de culoare rosie din otel si aluminiu care si-ar gasi foarte bine locul intr-o carcasa realizata de un modder entuziast.

HyperX Savage este disponibil in variante de capacitate de 120GB, 240GB, 480GB si 960GB. Exista si pachete care includ o carcasă USB 3.0 de 2.5 inchi sau 3.5 inchi, cu suruburi pentru fixare, cablu de date SATA, o aplicatie de clonare a hard drive-ului, surubelnita si un adaptor de 7–9.5mm.

Varianta de 120GB costa aproximativ 375 Lei. HyperX Savage cu o capacitate de 240GB are un pret de aproximativ 600 Lei, cel de 480GB costa 1200 Lei iar pentru varianta de 960GB va trebui sa scoateti din contul bancar cam 2900 Lei.

Mai multe detalii puteti afla din pagina oficiala.

HyperX Savage

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *