Sisteme audio cu boxe detasabile Philips Fidelio, de la Gibson

Pe langa pickup-ul Philips OTT2200, cei de la Gibson mai anunta disponibilitatea in Romania si a sistemelor audio Philips Fidelio E5 si Philips Fidelio B5, tocmai bune de amplasat in orice living.

Interesant la modelul Philips Fidelio E5 este faptul ca se poate transforma foarte usor dintr-un sistem stereo 2.1 intr-unul surround 4.1 cu o putere totala de 210W.  Practic, partile superioare ale fiecarei boxe sunt detasabile si pot fi mutate in spatele celor care urmaresc un film. Transmisia sunetului catre ele se face wireless.

Philips Fidelio B5 este un sistem soundbar cu subwoofer care functioneaza aproximativ pe acelasi principiu, numai ca partile detasabile sunt cele din lateralele unitatii principale. Putem spune ca este un sistem audio 5.1, pentru ca si el are un subwoofer.

Philips Fidelio B5

 

Mai mult, acestea sunt dotate cu module Bluetooth independente, astfel ca pot fi plasate oriunde in casa, in orice camera, cu surse diferite audio. Fiecare boxa portabila are o putere de iesire de 8W. Puterea totala a sistemului este tot de 210W, destul pentru a deranja vecinii de bloc.

Ambele sisteme, Philips Fidelio E5 si Philips Fidelio B5, dispun de tehnologie Crystal Clear Sound care promite un sunet de calitate, reproducand cu fidelitate si fara distorsiuni sound-ul unui film dar si cel al unui concert live.

Ambele sunt dotate cu NFC (Near Field Communication) pentru conectare cu telefoanele inteligente si tablete. De asemenea, au cate doua intrari HDMI.

Philips Fidelio E5
Philips Fidelio E5

Mai multe detalii despre Philips Fidelio B5 gasiti aici. Despre Fidelio E5 va puteti informa aici.

Preturi: Fidelio E5 costa aproximativ 2700 Lei iar Fidelio B5 are un pret de aproximativ 3700 de Lei.

Philips Fidelio B5
Philips Fidelio B5

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *