Panasonic G7, in curand

Se pare ca japonezii de la Panasonic vor lansa cat de curand o noua camera mirrorless, Panasonic G7. Primele imagini cu noul exemplar cu obiective interschimbabile (dar fara oglinda) au aparut astazi pe internet.

Dupa cum vedeti, aceasta are un look usor retro, permite control manual rapid, are vizor electronic dar si ecran LCD rabatabil. Pare a fi o reteta de succes, este o camera care poate face cu ochiul fotografilor entuziasti. In plus, are si un grip proeminent, care permite o prindere eficienta.

Mi se pare doar mie ca are un design asemanator cu cel al mirrorless-ului Olympus OM-D E-M1?

Fisa tehnica se bazeaza pe un senzor micro 4/3 CMOS cu o rezolutie de 16Mpix, un nou procesor Venus,  capacitate de filmare 4K 30/24 fps, timp de expunere minim de 1/16000 secunde. Sper ca va avea capacitate de filmare 1080p cu 60 de cadre pe secunda.

Din cate am inteles, ar avea un mod de fotografiere panoramic la 360 de grade.

Revin cu detalii cat de curand. Alte imagini cu noua camera foto Panasonic G7, in continuare.

Panasonic G7 Panasonic G7

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *