Un trio de portabile hibrid de la Acer, tocmai bune de luat in vacanta

Acer anunta astazi trei noi portabile hibrid cu ecrane de 11.6 inchi si 10 inchi, tocmai bune de utilizat in timpul vacantelor. Este vorba de modelele Aspire R11, Switch 10 si Switch 10 E, echipamente usoare si subtiri, care se pot transforma extrem de facil in tablete si care pot fi purtate fara un efort substantial.

De asemenea, toate modelele de portabile Acer despre care vom detalia in continuare va pot garanta accesul in aplicatiile uzuale, de editare documente office, informare, comunicare, socializare si chiar in cele multimedia, pentru vizionarea unor materiale video High Definition.

Modelul Acer Aspire R11 este un portabil cu ecran de 11.6 inchi care se poate transforma in tableta prin rotirea acestuia la 360 de grade. Are o carcasa cu un model de inspiratie textila si promite o autonomie de pana la 8 ore.

Acer Aspire R11

Vine in mai multe configuratii, cu procesoare Intel Pentium cu grafica Intel HD integrata, pana la 8GB de memorie RAM si capacitate de stocare de pana la 1TB. Nu-i lipseste o camera web Acer Crystal Eye HD, cititor de carduri SD, porturi USB 3.0 si USB 2.0 sau HDMI si VGA.

Acer Aspire R11 va fi disponibil din luna iunie la un pret de pornire de aproximativ 350 de Euro.

Urmatoarele doua modele sunt de tip 2-in-1, adica cu ecran detasabil.

Acer Switch 10 E

Switch 10 E (SW3-013) are un acumulator de 30Wh care promite o autonomie de pana la 12 ore. Tableta Switch 10 E cantareste doar 630 de grame, in timp ce intregul notebook are o greutate de 1.28 kg.

Are un ecran de 10 inchi cu o rezolutie 1280×800 pixeli, 2GB memorie RAM, procesor Intel Atom cu patru nuclee tactat la 1.33GHz, capacitate de stocare interna de 32GB. Are un pret de 1400 Lei, tot din iunie va fi disponibil in Romania.

Acer Switch 10

Cel mai sexy este modelul Acer Switch 10, tot un hibrid 2-in-1, cu un design inspirat de la ultrabook-ul Aspire S7, avand o carcasa acoperita cu sticla rezistenta la zgarieturi Gorilla Glass 3. Tableta este foarte subtire, avand o grosime de 8.9mm. Intregul notebook are o grosime de 23.8mm.

Fisa tehnica consta tot dintr-un procesor Intel Atom cu patru nuclee, 2GB memorie RAM, insa se distinge prin ecranul IPS cu rezolutie 1920×1200 pixeli sau capacitatea de stocare interna de 32GB/64GB. Are o baterie de 22Wh care promite o autonomie de pana la sapte ore.

Acer Switch 10 costa 1900 Lei, tot din iunie fiind disponibil in Romania.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *