Philips SHB5500 – Casti cu Bluetooth

Gibson Innovations anunta castile wireless Philips SHB5500. Acestea au bluetooth si sunt active intr-o raza de pana la 15 metri fata de dispozitivul la care sunt conectate.

Sunt dotate cu drivere de 32mm din neodim si promit un sunet de calitate, clar, cu un bas pronunțat. Pentru un confort sporit in timpul auditiilor muzicale, banda de sustinere este reglabila iar cupele au pernute moi, astfel ca pot fi utilizate un timp îndelungat. Design-ul auricular izoleaza ascultatorul de zgomotele ambientale iar reglarea volumului muzicii se realizează intuitiv prin intermediul unor butoane tactile pozitionate pe cupe.

In plus, castile bluetooth Philips SHB5500 permit preluarea apelurilor telefonice. Acumulatorul incorporat ofera o autonomie de pana la 9 ore de auditii muzicale sau de convorbiri telefonice. Sunt pliabile si usoare, astfel ca pot fi transportate extrem de facil.

Castile Philips SHB5500 sunt disponibile la un pret de 249 Lei, in doua variante de culoare: alb si negru. Ce sa mai, sunt casti tocmai bune intr-o calatorie, mai ales ca nu te mai incurci cu tot felul de fire pentru conectica intre ele si player-ul audio.

Casti Philips SHB5500 Casti Philips SHB5500

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *